Tuoteryhmä
Ota yhteyttä

Lisää:S-1, A-8, E-Pang Road, Lianhu District, Xi'an City,

Shaanxi Province, Kiina

Web:www.htongsteel.com

Mail:info@sxht-group.com

Puh:89306039/029/86


Huoltohenkilökunta
+86-029-89306039

Uutiset

Etusivu > UutisetSisältö

Steel tuottaa kapasiteetti on valmis 63,4 prosenttiin vuosittain tehtävän

10. toukokuuta Premier Li Keqiang puheenjohtajana valtioneuvoston toimeenpanovallan kokouksessa kuunnella tuotantokapasiteetti ja avainaloilla poistaa taaksepäin mietinnön edistää talouden rakenneuudistusten edistymistä. Kokouksen huomautti, korjata ja poistaa taaksepäin tuotantokapasiteettia on rakenteellisten uudistusten tärkeä tehtävä on muuttaa tilan kehitystä ja edistää muutosta vanhan ja uuden energian vaatimukset väistämätöntä.


Koska tämän vuoden alussa, eri alueet ja departementit ovat edelleen maksamaan lähellä huomiota työ-, rauta-ja teräs, hiiliteollisuuden poistaa taaksepäin ja saavuttaneet myönteisiä tuloksia sen maan teräksen tuotantokapasiteettia 31,7 miljoonaa tonnia 68.97 miljoonaa tonnia hiiltä tuotantokapasiteetti, vuosittain tehtävän 63,4 prosenttiin mutta tarkastajat havaitsivat myös, että tarjonnan ja kysynnän vaiheessa muuttuu johtaa heikentynyt kyky tuottaa kapasiteetti, jotkut paikkoja taaksepäin kapasiteetin viive, henkilöstön sijoittelu, velan luovutus, fuusioiden ja uudelleenjärjestely on vaikeampaa ja niin edelleen.


CCTD Kiinan hiilen markkinoilla verkon tarkkailija Chen Jie sanoi, että hiili release alkuperä ja kansallisessa makro rooli alkupään hiili tuotantokapasiteetti voidaan vapauttaa merkittävästi, erityisesti tärkeimmät hiili alkuperä, useita kivihiilen tuotanto ja hyödyntämistä, lisääntynyt myynti ja toimitusmäärä. Valtion yksiköt aktiivisesti järkevä paluu kivihiilen, kivihiilen useimmilla alueilla laski merkittävästi. Siirryttäessä sadekausi, vesivoima liikkeeseen, alhaiset hinnat vesivoiman rannikon markkinoille mikä vähentää hiilen kulutus, lämpö kivihiilen jatkaa laskuaan, kivihiilen nopeutuvat palata kohtuullisen alue.


”To steel” kunnostamiseen Steel Association paljasti, että edistämiseksi kaistale mahdollisimman pian, kirkas, 2. toukokuu 25 ja yhteisessä kokouksessa tuotantokapasiteetti lähetetään yhdeksän työryhmille ympäri ”” kun suoritat erityistä inspecti ons. On odotettavissa, että heinä-elokuussa ministeriöiden liitto tekee myös yhteensä hyväksymistä maakunnat ja kaupungit.


Zhuo tietuetiedot rauta ja teräs analyytikko Cui Hong sanoi, ”maa Steel” on levoton terästeollisuuden monta vuotta vanha ongelma on pelannut enemmän, viime vuonna maan lähettää tarkastajia kentän valvonnan ja altistumisen ja vastaavan henkilön käsitellä ja saavuttaa merkittäviä tuloksia. Mukaan tiedot nykyisen Yhteenveto maakuntien ja autonomisten alueiden poistanut ”maa steel” yritysten yhteensä yli 500, joissa tuotantokapasiteetti on 119 miljoonaa tonnia. ”Land of steel” kapasiteetiltaan nopean poistumisen Kiinan terästeollisuuden saavuttaa kannattavuuden, on edistää terästeollisuuden myöhemmän terve ja asianmukaisen kehityksen.


Kun otetaan huomioon työn töihin seuraavaksi kokouksen huomautti myös, että pitäisi käyttää enemmän markkinoille suuntautunut tarkoittaa sääntöä, ja tehostaa poistaminen ja poistaminen taaksepäin tuotantokapasiteettia. Määrätietoisesti tutkia ja käsitellä laittomaan valmistukseen ja rakentamiseen eikä täytä ympäristönsuojelun tason, laadun, turvallisuuden ja muiden standardien yrityksen työtä köyhien paikoissa vakavasti tilivelvollisuutta. Lähellä löytyy alussa tutkimuksessa ”maa teräs”-tuotantokapasiteetin kokonaan kieltää, poista laitteet, estää elpyminen. Vuotuinen kapasiteetti hiilikaivoksissa marraskuun lopussa tehtävään poistua kaikki sisällyttämisestä. Poistaa, lopettaa, rakentaminen, hidas hiili hankkeiden tehtävän mahdollisimman pian selkeä määräaika vastuu kansalaisia. Toiseksi meidän pitäisi tehdä hyvää työtä uudelleensijoittamista työntekijöiden sijoitetaan kaksoistorneista. Kolmanneksi meidän on vahvistettava valvontaa ja valvonnan kaikille paikkakunnille tulisi ilmoittaa aika tiedot tuotantokapasiteetti, parantaa tiedonantojärjestelmää estää taaksepäin valmiuksia petosten, poistaminen ja päättäväisesti hallita heikkolaatuisen hiilen tuonti.