Tuoteryhmä
Ota yhteyttä

Lisää:S-1, A-8, E-Pang Road, Lianhu District, Xi'an City,

Shaanxi Province, Kiina

Web:www.htongsteel.com

Mail:info@sxht-group.com

Puh:89306039/029/86


Huoltohenkilökunta
+86-029-89306039

Uutiset

Etusivu > UutisetSisältö

Liiallinen kaupankäynnin suojelu, joka johtuu terästuotteiden hintojen säätelemisestä

Vastauksena Kiinan Kiinasta tuotavien hiiliteräksen ja seosteräksen kylmävedettyjen mekaanisten putkien Yhdysvaltojen polkumyynnin ja tasoitustullitutkimuksen Kiinan kansantasavallan kauppaministeriön Trade Remedy Investigation Bureaun johtajan Wang Hejun totesi 11. toukokuuta, jossa todettiin, että liialliset kaupan suojatoimet johtivat Yhdysvaltojen terästeollisuuden yrityksiin. Teollisuuden uudelleenjärjestelyjen puute ja kansainvälisen kilpailukyvyn menettäminen paitsi vahingoittavat kauppakumppaneiden etuja, mutta myös auttavat ratkaisemaan Yhdysvaltain terästeollisuuden ongelmia.


10. toukokuuta Yhdysvaltain kauppaministeriö antoi Kiinan, Saksan, Intian, Italian, Etelä-Korean ja Sveitsin ilmoituksen hiiliteräksestä ja seosterästä kylmävalssatusta mekaanisesta putkesta aloitetuista polkumyyntitutkimuksista, kun taas Kiinassa ja Intiassa, näistä tuotteista.


Wang Hejun huomautti, että Yhdysvallat on usein terästuotteiden tuonnissa kaupan korjaavia tutkimuksia ja ryhtyy rajoittavia toimenpiteitä ovat herättäneet suurta huolta WTO: n jäsenistä. Yhdysvaltojen kansainvälisen kauppakomission tilastojen mukaan vuosina 2000-2016 Yhdysvaltoihin suuntautui yhteensä 283 avustustoimenpiteitä ulkomaille, joista 147 oli terästuotteita, ja niiden osuus oli 52 prosenttia. Liialliset kaupankäynnin suojatoimet johtivat teollisuuden rakenneuudistusten puutteeseen ja Yhdysvaltojen terästeollisuuden yritysten kansainvälisen kilpailukyvyn heikkenemiseen, eivät ainoastaan ​​vahingoittaisi kauppakumppaneiden etuja vaan auttaisivat myös ratkaisemaan Yhdysvaltain terästeollisuuden ongelmat.


Wang Hejun korosti, että Kiina on aina vastustanut kaupan väärinkäytön tutkinnan väärinkäyttöä. Useilla kaupan korjaustoimenpiteillä ei pelkästään helpota USA: n hakijoiden vaatimia vahinkoja vaan myös välttämättä vaikuttavat Yhdysvaltojen jatkojalostusteollisuuden etuihin. On toivottavaa, että Yhdysvaltojen tutkintaviranomaiset käsittelevät asiaa järkevästi ja oikeudenmukaisesti ja luovat vakaan ja ennakoitavan markkinatilan terästeollisuuden kauppaan ja yhteistyöhön.Meistä


Htongsteel on noussut yhden ainoan ratkaisun tarjoajaksi kaikkien terästuotteiden, teräslevyjen, terästangojen ja teräsputkistarpeiden tarpeisiin. Olemme yksi suurimmista viejien ja jakelijoiden Stainless Steel Pipe, ruostumatonta terästä Plate & Stainless Steel Bar Kiinassa. Tuotteitamme on käytetty laajasti monilla aloilla sekä kotimaassa että ulkomailla. Jokainen osasto on täydellisessä hallinnassa ja täysin automatisoituna tuotannossa tarjoamaan asiakkaillemme parasta laatutuotteita ja nopeita palveluita.


Jos aiot ymmärtää meitä, soita se pian.Puh: +86 029 89306039

Faksi: 029-89306039